preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelkovec

Login
Virtualne učionice

Tableti

Korisni linkovi:

Upute_SIM kartica - podešavanje APN postavki

A1 SIM kartica- dodatnih 2.5 GB 

Tele2 SIM kartica - dodatnih 2.5 GB

Priloženi dokumenti:
Tablet-opis.pptx

e-Dnevnik

                                                                                              

Nastava informatike

3D printanje

Informatika 

Natjecanje Dabar

Korisni linkovi

 

 

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Otvoren novodograđeni kompeks OŠ Jelkovec
Autor: Snježana Babić, 14. 9. 2020.

                     

Rezanjem vrpce zajedno s ravnateljicom Ljiljanom Lepan Babić gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u ponedjeljak 14 9.2020. novodograđeni kompeks OŠ Jelkovec.

Osnovna škola Jelkovec danas je jedna od najvećih osnovnih škola u Hrvatskoj. Kada je izgrađena predviđen kapacitet tada je bio 900 đaka i smatralo se da je to dovoljno za duži period, no danas ju pohađa 1044 učenika u 45 razrednih odjeljenja. Stoga je je bila potrebna dogradnja oko 1200 novih "kvadrata" čiji su radovi u vrijednosti od oko 15 milijuna kuna bez PDV-a netom završili. 

"Projekt je započeo početkom ove godine i u prilično kratkom roku radovi su završeni, tako da smo novu školsku godinu dočekali s novim prostorima, na zadovoljstvo svih učitelja i učenika", rekla je ravnateljica Ljiljana Lepan Babić.


Nazočne je pozdravio i predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić, a gradonačelnik Milan Bandić je istaknuo kako je do 2005. godine na tom prostoru bila Sljemenova stočna farma koja je vrlo brzo preobražena u urbano naselje. 

"Danas je Novi Jelkovec pravi mali gradić, grad u gradu, možda i najljepše gradsko naselje, urbanističko-planski izgrađeno s vrtićem, osnovnom i srednjom školom", uz ostalo je prigodom otvorenja rekao Bandić.

Rezanjem  vrpce gradonačelnik i ravnateljica otvorili su i formalno novoizgrađeni školski kompleks s četiri klasične učionice na prvom katu, četiri specijalizirane  učionice (kabineti) na drugom katu, te ostale prateće prostore (spremišta i sanitarne čvorove). 

Zbog epidemioloških razloga sve je održano ispred škole bez ulaženja u školske prostore i njihova razgledavanja

https://www.youtube.com/watch?v=SU8pBTNlNEg

                                    

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju