preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelkovec

Login
Virtualne učionice

Tableti

Korisni linkovi:

Upute_SIM kartica - podešavanje APN postavki

A1 SIM kartica- dodatnih 2.5 GB 

Tele2 SIM kartica - dodatnih 2.5 GB

Priloženi dokumenti:
Tablet-opis.pptx

e-Dnevnik

                                                                                              

Nastava informatike

3D printanje

Informatika 

Natjecanje Dabar

Korisni linkovi

 

 

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan škole - 4.6.2021.
Autor: Mirela Mareljić Babić, 3. 6. 2021.


Dragi roditelji, učenici i učitelji…

Dragi svi!

Današnji smo dan na početku ove školske godine planirali kao neradni dan na koji ćemo doći u školu na već tradicionalni svečani proljetni koncert povodom Dana naše škole. Svi smo vjerovali da ćemo ovaj dan obilježiti priredbom na kojoj bi se okupili i učenici, i roditelji, i bake i djedovi, i prijatelji, i svi mi koji volimo našu školu.

Ova je nastavna godina bila daleko drugačija od svih dosadašnjih jer nismo znali hoćemo li i koliko dugo održavati nastavu u školi ili ćemo biti prisiljeni na nastavu na daljinu. No imali smo i sreće – proširenje škole bilo je završeno na vrijeme.  Zahvaljujući tome smo mogli organizirati nastavu u školi poštujući propisane epidemiološke mjere tako da svaki razred ima u svoju učionicu.

Kako za učenike tako i za učitelje je zaista zahtjevno biti na nastavi s maskama. Kad su nam razredi morali u samoizolaciju, svima nam je bilo teško preko noći se prebaciti na sasvim drugačiji način rada. Ima učenika koji prate nastavu na daljinu tijekom cijele godine, neki su morali pratiti nastavu iz samoizolacije dok je njihov razred bio u školi. Bilo je i poteškoća, no i uz sve to nismo dopustili da nas to obeshrabri. Učitelji su usmjeravali učenike i oni su učili, provodili uspješne projekte, stvarali, natjecali se, a neki su postigli izvanredne rezultate na državnoj i međunarodnoj razini.

OŠ Jelkovec je započela svoj rad 2009. godine, a 2019. godine smo proslavili prvo desetljeće. Već drugu godinu zaredom, na žalost, ne možemo naš dan proslaviti uživo. Ali to nije spriječilo vrijedne učenike da pod vodstvom svojih spretnih učitelja uz puno rada i veselja pripreme nešto za sve vas koje bismo što prije željeli na uobičajen način okupiti pod našim krovom.

Pozivam vas da zavirite u naše virtualno putovanje kroz pjesmu, priču, igru i sliku. Uživajte u onome što su vaši pripremili za vas!

 

Sretan Dan škole svima vama od srca žele djelatnici OŠ Jelkovec i

 

Vaša ravnateljica,

Ljiljana Lepan Babić

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju