preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelkovec

Login
Virtualne učionice

Tableti

Korisni linkovi:

Upute_SIM kartica - podešavanje APN postavki

A1 SIM kartica- dodatnih 2.5 GB 

Tele2 SIM kartica - dodatnih 2.5 GB

Priloženi dokumenti:
Tablet-opis.pptx

e-Dnevnik

                                                                                              

Nastava informatike

3D printanje

Informatika 

Tražilica
Natjecanje Dabar

Korisni linkovi

 

 

 

 

 

Povijest škole

Odluka o osnivanju Osnovne škole Jelkovec donesena je na sastanku Gradske skupštine Grada Zagreba 16. ožujka 2008. godine. Kamen temeljac za školsku zgradu postavljen je 21.travnja 2008. godine. Idejni projekt napravio je arhitekt Tin Sven Franić. Sredstva za gradnju Škole osigurao je Grad Zagreb. Izgradnja škole završena je 2. srpnja 2009. te je tada dobivena i uporabna dozvola. Osnovna škola Jelkovec započela je s radom 1. rujna 2009. Nastava je počela 7. rujna 2009. u 8 sati prva smjena, a druga smjena u 14 sati. Službeno otvorenje škole bilo je 7. rujna 2009. u 10 sati. Osnovna škola Jelkovec obuhvaća prostor od   5. 891,00 metar kvadratni. Športska dvorana  ima 2. 022,00 metra kvadratna, vanjsko vježbalište  19. 099,00 metara kvadratnih. Škola ima 21 učionicu, blagovaonicu, zbornicu, specijalizirane učionice s kabinetima, školsku knjižnicu i učionicu informatike s  51 umreženih računala. Učionice su svijetle, prozračne, opremljene lcd projektorima i računalima.

 

U školu je upisano 1107 učenika. Učenici su raspoređeni u 44 razredna odjela, 23 nižih i 21 viših razreda. Razredni odjeli trećih i četvrtih razreda razreda pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni.  Učenici četvrtih razreda zbog nedostatka prostora polaze nastavu u Srednjoj školi Jelkovec,a izborna nastava informatike i  stranog jezika izvodi se djelomično prema rasporedu, od ove godine, u iznajmljenom prostoru na adresi Ladislava Šabana 26.  U školi se provodi program produženog boravka u 7 obrazovnih skupina za učenike prvih i drugih razreda. Okoliš škole ograđen je i koriste ga učenici škole pod nadzorom. Specifičnost prostora skloništa je, korištenje i održavanje istog od strane Župe Jelkovec.

                                                                                   

 

 

ŠKOLSKA GODINA 2019./2020.

U školu je upisano 1084 učenika. Učenici su raspoređeni u 45 razredna odjela, 23 nižih i 22 viših razreda. Razredni odjeli trećih i četvrtih razreda pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni.  Učenici četvrtih razreda zbog nedostatka prostora polaze nastavu u Srednjoj školi Jelkovec, a izborna nastava informatike i  stranog jezika izvodi se djelomično prema rasporedu, od ove godine, u iznajmljenom prostoru na adresi Ladislava Šabana 26.  U školi se provodi program produženog boravka u 7 obrazovnih skupina za učenike prvih i drugih razreda. Okoliš škole ograđen je i koriste ga učenici škole pod nadzorom. Specifičnost prostora skloništa je, korištenje i održavanje istog od strane Župe Jelkovec.

preskoči na navigaciju