4. mjesto naših rukometašica na Državnom prvenstvu u Poreču

22.04.2024. | Natjecanja, Sport

Učenice naše škole nastupile su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u rukometu koje se održalo u Poreču od 15. do 17. travnja 2024.

Cure su u skupini pobijedile OŠ Augusta Cesarca iz Ivankova rezultatom 26:13 i OŠ Antuna Mihanovića iz Batrine rezultatom 22:8. U večernjim satima istog dana u četvrtfinalnoj utakmici slavile su protiv OŠ Matije Vlačića iz Labina rezultatom 10:9.

Sljedeći dan na rasporedu su bile utakmice polufinala i finala. Rukometašice naše škole su polufinalnu utakmicu igrale protiv OŠ Novske. Nakon izuzetno napete i uzbudljive utakmice bolje su bile učenice iz OŠ Novska koje su pobijedile rezultatom 13:9.

Utakmicu za treće mjesto naše rukometašice su izgubile rezultatom 13:11 od IV. Osnovne škole Varaždin te su ukupno zauzele četvrto mjesto.

Za našu školu nastupale su: Karla Huzanić, Arja Galović, Lana Kuhar,  Marta Marić, Ema Koska, Lana Lončar, Barbara Mišura, Petra Jolić, Patricija Totović, Chiara Janković,  Gabrijela Čutura,  Dora Pavelić, Franka Gračanin i Eva Mandić.

Čestitamo našim curama na izvrsnom četvrtom mjestu i želimo im još puno sportskih uspjeha.

Korisni linkovi

Posljednje objave

Možda ste propustili…

Skip to content