preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelkovec

Login
Virtualne učionice

Tableti

Korisni linkovi:

Upute_SIM kartica - podešavanje APN postavki

A1 SIM kartica- dodatnih 2.5 GB 

Tele2 SIM kartica - dodatnih 2.5 GB

Priloženi dokumenti:
Tablet-opis.pptx

e-Dnevnik

                                                                                              

Nastava informatike

3D printanje

Informatika 

Tražilica
Natjecanje Dabar

Korisni linkovi

 

 

 

 

 

Materijali i informacije - Njemački jezik

Putovanje Kroz moju regiju/moj grad

8.veljače 2021. u 13:10 sati je bila emitirana radijska emisija Izvan okvira Prvog programa Hrvatskog radija. Povod emisiji je bio projekt Osnaživanje njemačkog jezika u obrazovnoj vertikali hrvatskog obrazovnog sustava u kojem su sudjelovali i učenici OŠ Jelkovec uz još tri zagrebačke škole.

Našu  školu je predstavljao učenik 7.a razreda Andrija Juć te profesorica njemačkog i ravnateljica škole Ljiljana Lepan Babić

Putem poveznice možete poslušati emisiju:

https://radio.hrt.hr/ep/izvan-okvira/370699/

 

Putovanje kroz moju regiju/moj grad

U nedjelju, 31. siječnja  2021. u 9:30 sati je u Jelkovec stiglo reportažno vozilo u kojem je poznati radijski reporter Miljenko Cvitković Minja u okviru jutarnjeg programa  Radio Sljemena vodio razgovor uživo s predsjednicom Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika, prof.dr.sc. Irenom Horvatić Bilić i ravnateljicom OŠ Jelkovec,  Ljiljanom Lepan Babić, prof.

 

Povod za ovo reportažno javljanje je bio projekt Osnaživanje njemačkog jezika u obrazovnoj vertikali hrvatskog obrazovnog sustava u kojem su sudjelovali učenici iz 7 hrvatskih gradova.  U Zagrebu su u projektu sudjelovali i međusobno surađivali učenici  OŠ Jelkovec, OŠ Augusta Harambašića i III. Gimnazije te napravili kalendar za 2021. godinu na njemačkom jeziku na temu  Putovanje kroz moju regiju/moj grad. Tekstove su obogatili fotografijama grada Zagreba i likovnim radovima.

Ovdje možete poslušati emisiju:


 

Priloženi dokumenti:
 njemacki_(26745459).MP3 (15.04 MB)

 

preskoči na navigaciju